Святкування Всеукраїнського Дня дошкілля

Праця педагогів дошкільного закладу – одна із важливих на шляху становлення особистості дитини.

23 вересня 2016 року дошкільний навчальний заклад «Джерельце» по-святковому зустрічав своїх дошкільників та їх батьків. З нагоди Всеукраїнського Дня дошкілля колективом садочку, батьками було підготовлено цікаву програму.

На початку виступили маленькі вихованці з піснями та віршами. Потім привітала працівників закладу, вихованців та їх батьків завідувач ДНЗ «Джерельце» Шевчук Лілія Юріївна, подякувавши педагогам за їх відданість своїй справі та любов до своїх вихованців, а батькам – за плідну співпрацю та розуміння проблем. Голова батьківського комітету Манжалій Юлія Петрівна побажала вихователям творчих злетів, досягнень, щоб кожен день для всіх був днем успіхів.

Під час святкової програми діти взяли участь у майстер-класах, які підготували батьки, оглянули виставки творчих робіт. На спортивному майданчику дошкільникам було запропоновано музично-танцювальну гімнастику та різні види спортивних змагань.

Від святкового дійства всі присутні отримали чудовий настрій та безліч позитивних емоцій. А головне – діти і батьки були разом.

Кiлькiсть переглядiв: 167

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.