Методичне об'єднання для вчителів-логопедів м.Бровари

27 лютого 2018 року в ДНЗ «Джерельце» відбулося методичне об’єднання для вчителів-логопедів міста на тему: «Використання інноваційних корекційно-компенсаторних технологій в логопедичній роботі з дітьми дошкільного віку».

Завідувач ДНЗ Шевчук Л.Ю. ознайомила присутніх з досвідом організації роботи з дітьми в логопедичних групах та групі з тяжкими розладами мовлення. Сучасними технологіями організації освітнього процесу ділилися вчителі-логопеди Школьна Т.М., Яхно І.Г., Кислова Р.С.

Гостям було запропоновано перегляд динамічно-організованої діяльності з елементами логоритміки для дітей ТРМ «Чарівна скриня Зими», під час якої вчитель-логопед Яхно І.Г., в невимушеній, цікавій ігровій атмосфері, спонукала дітей до активізації мовлення.

Інтегроване заняття з формування лексико-граматичних категорій з використанням проектних технологій для дітей старшої групи на тему: «Подорож в місто моєї мрії» провели вчителі-логопеди Школьна Т.М. та Кислова Р.С. На занятті педагоги, створивши ігровий сюжет, показали знання дітей з даної теми та їх вміння фантазувати під час створення проекту, використовуючи покидьковий матеріал.

Підсумком стали змістовні виступи Тертичної О.А., керівника методичного об’єднання вчителів-логопедів, та Кізюн О.А., фахівця інклюзивно-ресурсного центру, які відмітили креативність, сучасність даного заходу та надали практичні рекомендації щодо організації логопедичної роботи в закладах міста.

Кiлькiсть переглядiв: 177

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.