Методичне об'єднання

14.12. 2017 р. у ДНЗ «Джерельце» відбулось методичне об'єднання для інструкторів з фізкультури ДНЗ м. Бровари, на тему: «Використання методики М.М.Єфименка у фізкультурно-оздоровчій роботі з дошкільниками».

Шевчук Лілія Юріївна, завідувач ДНЗ ознайомила всіх з планом методичного об’єднання та розповіла, що одним із пріоритетних завдань роботи нашого дошкільного закладу є виховання дитини в дусі відповідального ставлення до власного здоров’я як до найвищої індивідуальної і суспільної цінності. Для оптимізації та ефективності фізкультурно-оздоровчої роботи з дітьми наш дошкільний заклад використовує програму М. М. Єфименка “Казкова фізкультура”.

Бондаренко Юлія Вікторівна, інструктор з фізкультури, розповіла про свій досвід роботи по цій методиці та продемонструвала своє заняття-казку з фізкультури для старшої групи «Подорож веселиx мавпенят».

Єфименко Микола Миколайович, доктор педагогічних наук, професор кафедри прикладної психології та логопедії Бердянського державного педагогічного університету, дав оцінку проведеного заняття та свої рекомендації, щодо подальшого впровадження цієї методики.

/Files/images/metodichn_zahodi/DSC_0814.JPG /Files/images/metodichn_zahodi/DSC_0812.JPG /Files/images/metodichn_zahodi/DSC_0897.JPG/Files/images/metodichn_zahodi/DSC_0889.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 217

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.