З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯМ, РІДНИЙ САДОК!

З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯМ, РІДНИЙ САДОК!

28 листопада ДНЗ «Джерельце» відсвяткував свій 30-ти річний ювілей!

Щоранку, мов гомінливі струмочки, зливаючись в єдиний бурхливий потічок, прямують сюди дівчатка й хлопчики, щоб набратись знань, сил та вмінь. Протягом усіх років його керівники та колектив старалися робити заклад затишним і зручним гніздечком для малят нашого міста, аби жилося їм тут цікаво та радісно.

Так і в цей день, вже зранку на малюків чекало – ошатно прибране подвір’я, приміщення груп та актової зали.Протягом дня дітлахи та всі бажаючі мали змогу залишити своє привітання садочку, відвідати локації та пограти в цікаві ігри

Свій ювілей працівники та вихованці ДНЗ «Джерельце» святкували у колі друзів. А привітати іменинників завітало їх чимало, зокрема ті, хто працював у цьому дитячому садочку з початку його заснування, випускники й вихованці садочку, батьківський колектив. Серед почесних гостей – міський голова Ігор Васильович Сапожко, начальник управління освіти і науки Броварської міської ради Оксана Миколаївна Мельник та завідуюча відділом дошкільної, позашкільної, виховної роботи управління освіти і науки Ірина Андріївна Туник та колектив завідувачів .

В свою чергу гості привітали всіх з 30-річним ювілеєм, вручили грамоти і подяки адміністрації та працівникам дитсадка, без яких заклад просто неможливо собі уявити.

Вихованці теж старанно готувалися до свята. Разом зі своїми наставниками вони підготували чудову концертну програму. Дітлахів по-дитячому щиро показували все, чого навчилися у своїй другій домівці – співали, танцювали, розказували гуморески, а ще разом з творчим колективом нашого садочка підготували флешмоб.

Привітати рідний дитячий садок з ювілеєм прийшли колишні його вихованці, які вже самі водять сюди своїх малюків. Від імені всіх батьків вони висловили слова щирої вдячності за виховання діточок веселою пісенькою.

На святі приємно було бачити усміхнені, щасливі обличчя тих, для кого стіни садочка у різний час були рідними: хто відкривав садочок, хто віддавав частинку своєї душі і серця дошкільному закладу та вихованцям.

Як і належить, на іменинах, був святковий торт!

Хочеться вірити, що заклад переживе ще не одну славну дату, а ті добрі справи, які уже зроблено за ці роки, будуть справжнім скарбом для наступних поколінь педагогів. Сподіваємось, що завдяки безмежній любові вихователів, їх наполегливій праці, через двадцять років уже ці дітки, які виступали на святі, приведуть на черговий ювілей своїх синів та дочок.

wym-1512319803854

Кiлькiсть переглядiв: 297

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.