24 березня 2014 відбулося методичне об'єднання для методистів міста.

24 березня 2015 року в дошкільному навчальному закладі «Джерельце» відбулося методичне об’єднання для методистів міста на тему: «Ознайомлення дітей старшого дошкільного віку з елементарними географічними поняттями».

Присутнім було запропоновано інтегроване заняття пізнавального змісту для дітей старшого дошкільного віку на тему: «Міжнародний телеміст» (вихователь Книш Н.В.). Використовуючи мультимедійну презентацію, діти мали можливість познайомитися з народами Африки, Індії, Японії, народами північних країн, їх національним і сучасним одягом, житлом, стравами, звичаями і традиціями.

Сюрпризним моментом для всіх був індійський танок, виконаний мамою вихованця закладу та проведений нею майстер-клас з поясненням значення рухів та залученням дітей до їх виконання.

Друга частина методичного об’єднання включала в себе презентацію роботи вихователя-методиста Бойко С.В. по даній темі. Було запропоновано схеми, які допоможуть познайомити дошкільників з елементарними географічними поняттями, продемонстровано дослід та мультимедійний проект.

/Files/images/mo_djereltse/DSC_0783.JPG

/Files/images/mo_djereltse/DSC_0800.JPG

/Files/images/mo_djereltse/DSC_0809.JPG

/Files/images/mo_djereltse/DSC_0827.JPG

/Files/images/mo_djereltse/DSC_0843.JPG

/Files/images/mo_djereltse/DSC_0772.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 135

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.